Mäletate, et käisin mõni aeg tagasi koolitusel, kus õppisin pulma- ja portreefotograafiks? Ei mäleta? Saad seda lugeda SIIN

Igatahes viimane pildistamine oli lavastatud pulm ja seekord oli paaril kaasas ka koer, mis oli siuke omamoodi väljakutse, sest noh.. koer ei tee üldjuhul seda, mis tahad 😀 

Ma tegelt enne koolitust olen pulmi pildistanud ka. Algul proovisin töödelda nii nagu Jako ise töötleb aga mingi hetk sain aru, et see klassikaline töötlus ei ole minu stiil. Reaalselt suutsin max 10 pilti ära töödelda ja siis ei olnud rohkem tuju ega tahtmist.. võtsin siis julguse kokku ja kirjutasin Jakole, et see ikka pole minu teema 😀 õnneks lubas ta mul töödelda nii nagu ma muidu töötleks, kuigi talle endale see stiil ei meeldi aga inimestele meeldivadki erinevad stiilid ja sellest pole hullu miskit (ehk siis kes tahab klassikalise töötlusega pulmapilte kirjutage julgelt Jakole). 

Lisan ka mõned pildid “telgitagusest”

Avastasin, et vahepeal on mul üpris “huvitavad” poosid 😀 aga see on fotograafide puhul täiesti tavaline ja okei, peaasi, et hea pilt tuleks 😎

Jagan ka mõnda pilti, mis koolituse käigus tehtud sai 😊