Käisin täna hommikul Braxtoniga jalutamas ja facebook tuletas meelde, et 3 aastat tagasi samal ajal jalutasin ma Casey’ga ning ilm oli täpselt samasugune 😄 Lisaks jalutasin ma täna peaaegu sama palju kui 3a tagasi samal päeval 😄 2016a jalutasime õega 8.24km ja täna jalutasime Braxtoniga 8.45km, selline huvitav kokkusattumus 😊

Casey oli siis vaid ühe kuune 😍 aeg lendab ikka nii kiirelt. Braxton ka juba märkamatult 1 aasta ja 2 kuud 🙄

2016 aasta elasime Alus ja nüüd Märjamaal ja ma pole siiani suutnud siin elamisega harjuda. Oleme siin olnud 2 aastat ja endiselt ei teki Märjamaaga sellist kodutunnet ega midagi. Inimesed on hoopis teistsugused kui Raplas. Alati kui Raplas käin siis tunnen, et siin on mu kodu. Isegi ei loe need inimesed, kes seal elavad või on, pigem see koht ise. Kõik tänavad on omaks saanud ja iga nurga peal tulevad meelde head mälestused ja ilmselt tänu nendele headele mälestustele ja kõigele läbielatule, mis ma Raplas kogenud olen ongi põhjuseks, miks südames on mu kodukoht ja kodutunne just Raplas.

Ma tean selle ajaga juba päris paljusid Märjamaa inimesi aga ma ei ütleks, et siin oleks minu jaoks toetav keskkond. Vahel tundub, et inimesed kannavad maske ja teevad vaid sinu ees head nägu, kuid seljataga ei kannata nii mõnigi sind silmaotsaski. Ma ei saa tegelikult väga sellisest asjast aru 🤔 Mõtlen, et miks üldse siis see teesklus? Mis see annab? Mis selle mõte on? Tagarääkimise asemel võid ju inimesega suhtlemise lõpetada kui ta sulle ei meeldi või ei sobi, easy.

Ma näiteks küll ei näe mõtet sellel, et kui keegi mulle ei meeldi, et siis tema ees teen head nägu ja olen sõber. Nagu milleks kõik see? Viisakuse piirides ikka teretad. Kuigi ma ei saa aru milleks seegi 😄 Miks ma pean teretama kedagi, kellest ei arva ma midagi? Kes ütleb, et nii peab tegema? Ma ei pea meeldima inimestele, kes mulle ei meeldi, lihtne.

Igatahes sellised mõtted täna. Mõelge rohkem sellele, kuidas teil endal parem on ja kuidas olete õnnelikud 😊 Teiste arvamus ei peaks olema mitte kellelegi tähtis, sest me kõik oleme erinevad ja kõigile ei saagi meeldida. See on sama nagu mõnele meeldib coca teisele aga fanta 💁‍♀️