Ma ei ole päris pikalt blogisse midagi kirjutanud ja avatasin mingi kuu aja taguse mustandi 🤔 Avalikustame ka siis selle lõpuks 😄

 

Viimasel ajal olen mõelnud sellele, et huvitav miks inimestele (k.a mulle endale) läheb korda teiste arvamus? Miks enamus ajast kui näiteks midagi teha tahad siis tuleb pähe esimese asjana, et huvitav mida teised arvaks? Miks on meie jaoks see nii oluline?

Tegelikult elame me iseendale mitte teistele ja me kõik oleme erinevad ning meie kõikide arvamused on erinevad, ehk siis kõigile korraga ei saa meeldida nii või naa. Sest mis ühele on tähtis, on teisele ebaoluline. Väärtushinnangud ja prioriteedid on erinevad.

Ma olen tihti avastanud, et enne kui blogisse kirjutan mõtlen sellele, et mida teised arvavad või mõtlevad aga samas see lollus. Kui ma tahan millestki kirjutada siis ei peaks ma mõtlema sellele, mida keegi arvab. Jah okei, elementaarne on see, et ei kirjuta sellest, mis lähedastele haiget teeb, kuid samas kui miski on südamel siis why not?

Viimasel ajal olen ma sotsiaalmeediast veidike eemal olnud ja instagram ning blogi on suhteliselt tahaplaanile jäänud, kuid üritan ennast ikka parandada. Vahel mõtlen, et miks ma seda üldse teen ja milleks seda vaja on, kuid sealt samast ma tunnen, et see on see, millega ma tahan tegeleda. Ma isegi pole mõelnud sellele, et kui paljud mu blogi loevad või, et oh osaleks blogi auhinnate jagamisel vms, mulle pole seda lihtsalt vaja. Mõned tuttavad on öelnud, et osale ikka lahe ju, aga see pole see, milleks seda kõike teen. Mõni mõtleb nüüd kindlasti, et miks Sa seda teed siis 😄 Tegelt teen seda enda pärast, tahan lihtsalt enda mõtted kirja panna ja jagada teistele vahvaid firmasi, mis leidnud olen jms. Lähipäeval teen postituse Gegokids ja Baby Cool toodedest, sest need lihtsalt on mega ägedad firmad 😍