Igapäeva elu

Magrada Organic Cosmetics

Mul on mega hea meel, et armas Kaie saatis enda Magrada tooteid 😍 Reaalselt kui karbi avasin olin nendest toodetest koheselt vaimustuses. Räägin täpsemalt enne, mis on Magrada. Katalaani keeles tähendab sõna Magrada “mulle meeldib”. Ideaalne valik brändile mu arust, sest ma olen kindel, et Magrada tooted meeldivad kõigile.

Viimasel ajal pööran rohkem tähelepanu kehahooldus toodetele, mida kasutan. Ja järjest enam pean tõdema, et orgaaniline ja puhas kosmeetika on mu jaoks must have. Kuna mul on nahk üpris tundlik, siis näiteks poe kehakoorijad, huulepalsamid jms ei sobi mulle. Ja Magrada tooted on 100% looduslikud ning ei sisalda sünteetilisi värvaineid, parabeene ega teisi kahjulikke ühendeid. Need tooted on loodud äratama ja rõhutama Sinu loomulikku ilu. Ja mis peamine need on loodud Eestimaal ja toodetes on kokku sobitatud Põhjamaine puhas tooraine ja Lõuna Euroopast pärit oliiviõli. Komponendid on kasvatatud ja korjatud Eestimaa imelisest kohast Hiiumaalt, ilusa ja puutumata loodusega saar. Tundub, et see kooslus sobib suurepäraselt, sest tooted on väga head ja sobivad ka tundlikule nahale.

Mina sain endale Magrada toodetest kaks aroomiküünalt kirg ja rahu, meliss huulepalsami, lavendli kehakoorija ja sidruniseebi piparmündiga. Räägin toodetest ka lähemalt.

Magrada sidruniseep piparmündiga 

Seebil on antiseptiline ja antibakteriaalne toime. Ja kuna tootes olevaid õlisi ei kuumutata üle 40 kraadi, siis säilivad seebis kõikide õlide kasulikud omadused ja annavad maksimaalset kasu meie nahale. How cool is that? 😍 Minu arust ongi see peamine, et toode ei kaotaks enda omadusi ja kasulikkust.

Seep on valmistatud 100% taimsetest õlidest ja käsitsi. Kodulehelt leiate kogu info.

Mulle meeldib seebi lõhn, sidruni tunneb esimesena ära ja siis lööb mõnusa piparmündi aroomi. Tavaliselt ma seepe ei kasuta, kuid see seep jätab käed hästi pehmeks ja hästi lõhnavaks. Kindlasti kasutan seda edasi.

Magrada huulepalsam Meliss  

Toode on valitud ka Buduaari lemmikuks sel aastal. Ja tõesti ma ise ei oleks ilmselt osanud ostagi endale melissiga huulepalsamit, kuid ma pean tõdema, et loll olin 😅 nagu reaalselt see mõjub koheselt. Mul huuled kuivavad üpris tihti ja kui seda peale kannan siis ei pea tükk aega seda uuesti panema, sest see niisutab nii hästi huuli ja teeb huuled hästi pehmeks. Seega kogu kirjeldus, mis kodulehel on vastab 100% tõele. Tõesti super toode, ma väga rahul järjekordselt. 🖤

Magrada Kehakoorija Lavendel

Toode on valitud Anne ja stiil ilulemmikuks (2017). Mul on alati eelarvamus Lavendli lõhnaga, ma isegi ei tea miks aga igakord ma olen veendunud, et selle aroom ei meeldi mulle ja järjekordselt ma pidin üllatuma. See kehakoorija on nii mõnusa maheda ja õrna aroomiga ning see tõesti meeldib mulle. Ja mis peamine, jätab naha pehmeks ja siidiseks. Olin kindel, et see jätab nahale õlise kihi, kuid tegelikkuses mitte, peale pesu ongi nahk hästi pehme ja siidine mitte õline. Soovitan kindlasti proovida. Ja muidugi kui ma toote avasin olin meeldivalt üllatunud, see nägi nii ilus välja, et ma ei raatsinud väga seda kasutamagi hakata 😅

Magrada Aroomiküünal Kirg

Hetkel on küünal soodushinnaga, tavahind on 10€ ja praegu saad selle endale soetada 8€’ga.

Ma olen täielik fänn lõhnaküünaldele ma reaalselt armastan neid 😍 Ehk siis parim kink mulle on alati lõhnaküünal, see 100% kindlapeale minek. Muidu ma intetnetist tellida ei julge küünlaid kui ma eelnevalt just ei ole saanud seda kuskil nuusutada, sest osad küünlad lõhnavad väga väga tugevalt ja kõik lõhnad mulle ei sobi 😅 aga see küünal on väga mõnusa lõhnaga ja jätab tuppa ka meeldiva aroomi. Esimesena tunneb kohe apelsini lõhna, ideaalne. Põleb väga ilusti ja ei aja tossu. Mina olen järjekordselt enam kui rahul.

Magrada Aroomiküünal Rahu

Rahu küünal sisaldab lavendlit, greipi ja kadakat. Ideaalne kombo. Reaalselt eile kui selle küünla põlema panin muutus mu jaoks tuba kuidagi nii mõnusalt rahulikuks ja hubaseks. Väga mõnus aroom, mu lemmik 😍 See küünal on samuti soodushinnaga hetkel 😊 

Kokkuvõtteks olen ma kõikide toodetega väga rahul ja soovitan ka Teil neid tooteid proovida. Ausalt ma võin lubada, et Sa ei kahetse 🖤 Suur suur aitäh veelkord armas Kaie, et mulle enda tooteid saatsid proovimiseks, olen väga tänulik ja kindlasti on Sul minu näol üks klient juures! 🖤

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga