Mul on mega hea meel, et armas Kaie saatis enda Magrada tooteid 😍 Reaalselt kui karbi avasin olin nendest toodetest koheselt vaimustuses. RÀÀgin tĂ€psemalt enne, mis on Magrada. Katalaani keeles tĂ€hendab sĂ”na Magrada “mulle meeldib”. Ideaalne valik brĂ€ndile mu arust, sest ma olen kindel, et Magrada tooted meeldivad kĂ”igile.

Viimasel ajal pööran rohkem tĂ€helepanu kehahooldus toodetele, mida kasutan. Ja jĂ€rjest enam pean tĂ”dema, et orgaaniline ja puhas kosmeetika on mu jaoks must have. Kuna mul on nahk ĂŒpris tundlik, siis nĂ€iteks poe kehakoorijad, huulepalsamid jms ei sobi mulle. Ja Magrada tooted on 100% looduslikud ning ei sisalda sĂŒnteetilisi vĂ€rvaineid, parabeene ega teisi kahjulikke ĂŒhendeid. Need tooted on loodud Ă€ratama ja rĂ”hutama Sinu loomulikku ilu. Ja mis peamine need on loodud Eestimaal ja toodetes on kokku sobitatud PĂ”hjamaine puhas tooraine ja LĂ”una Euroopast pĂ€rit oliiviĂ”li. Komponendid on kasvatatud ja korjatud Eestimaa imelisest kohast Hiiumaalt, ilusa ja puutumata loodusega saar. Tundub, et see kooslus sobib suurepĂ€raselt, sest tooted on vĂ€ga head ja sobivad ka tundlikule nahale.

Mina sain endale Magrada toodetest kaks aroomikĂŒĂŒnalt kirg ja rahu, meliss huulepalsami, lavendli kehakoorija ja sidruniseebi piparmĂŒndiga. RÀÀgin toodetest ka lĂ€hemalt.

Magrada sidruniseep piparmĂŒndiga 

Seebil on antiseptiline ja antibakteriaalne toime. Ja kuna tootes olevaid Ă”lisi ei kuumutata ĂŒle 40 kraadi, siis sĂ€ilivad seebis kĂ”ikide Ă”lide kasulikud omadused ja annavad maksimaalset kasu meie nahale. How cool is that? 😍 Minu arust ongi see peamine, et toode ei kaotaks enda omadusi ja kasulikkust.

Seep on valmistatud 100% taimsetest Ôlidest ja kÀsitsi. Kodulehelt leiate kogu info.

Mulle meeldib seebi lĂ”hn, sidruni tunneb esimesena Ă€ra ja siis lööb mĂ”nusa piparmĂŒndi aroomi. Tavaliselt ma seepe ei kasuta, kuid see seep jĂ€tab kĂ€ed hĂ€sti pehmeks ja hĂ€sti lĂ”hnavaks. Kindlasti kasutan seda edasi.

Magrada huulepalsam Meliss  

Toode on valitud ka Buduaari lemmikuks sel aastal. Ja tĂ”esti ma ise ei oleks ilmselt osanud ostagi endale melissiga huulepalsamit, kuid ma pean tĂ”dema, et loll olin 😅 nagu reaalselt see mĂ”jub koheselt. Mul huuled kuivavad ĂŒpris tihti ja kui seda peale kannan siis ei pea tĂŒkk aega seda uuesti panema, sest see niisutab nii hĂ€sti huuli ja teeb huuled hĂ€sti pehmeks. Seega kogu kirjeldus, mis kodulehel on vastab 100% tĂ”ele. TĂ”esti super toode, ma vĂ€ga rahul jĂ€rjekordselt. đŸ–€

Magrada Kehakoorija Lavendel

Toode on valitud Anne ja stiil ilulemmikuks (2017). Mul on alati eelarvamus Lavendli lĂ”hnaga, ma isegi ei tea miks aga igakord ma olen veendunud, et selle aroom ei meeldi mulle ja jĂ€rjekordselt ma pidin ĂŒllatuma. See kehakoorija on nii mĂ”nusa maheda ja Ă”rna aroomiga ning see tĂ”esti meeldib mulle. Ja mis peamine, jĂ€tab naha pehmeks ja siidiseks. Olin kindel, et see jĂ€tab nahale Ă”lise kihi, kuid tegelikkuses mitte, peale pesu ongi nahk hĂ€sti pehme ja siidine mitte Ă”line. Soovitan kindlasti proovida. Ja muidugi kui ma toote avasin olin meeldivalt ĂŒllatunud, see nĂ€gi nii ilus vĂ€lja, et ma ei raatsinud vĂ€ga seda kasutamagi hakata 😅

Magrada AroomikĂŒĂŒnal Kirg

Hetkel on kĂŒĂŒnal soodushinnaga, tavahind on 10€ ja praegu saad selle endale soetada 8€’ga.

Ma olen tĂ€ielik fĂ€nn lĂ”hnakĂŒĂŒnaldele ma reaalselt armastan neid 😍 Ehk siis parim kink mulle on alati lĂ”hnakĂŒĂŒnal, see 100% kindlapeale minek. Muidu ma intetnetist tellida ei julge kĂŒĂŒnlaid kui ma eelnevalt just ei ole saanud seda kuskil nuusutada, sest osad kĂŒĂŒnlad lĂ”hnavad vĂ€ga vĂ€ga tugevalt ja kĂ”ik lĂ”hnad mulle ei sobi 😅 aga see kĂŒĂŒnal on vĂ€ga mĂ”nusa lĂ”hnaga ja jĂ€tab tuppa ka meeldiva aroomi. Esimesena tunneb kohe apelsini lĂ”hna, ideaalne. PĂ”leb vĂ€ga ilusti ja ei aja tossu. Mina olen jĂ€rjekordselt enam kui rahul.

Magrada AroomikĂŒĂŒnal Rahu

Rahu kĂŒĂŒnal sisaldab lavendlit, greipi ja kadakat. Ideaalne kombo. Reaalselt eile kui selle kĂŒĂŒnla pĂ”lema panin muutus mu jaoks tuba kuidagi nii mĂ”nusalt rahulikuks ja hubaseks. VĂ€ga mĂ”nus aroom, mu lemmik 😍 See kĂŒĂŒnal on samuti soodushinnaga hetkel 😊 

KokkuvĂ”tteks olen ma kĂ”ikide toodetega vĂ€ga rahul ja soovitan ka Teil neid tooteid proovida. Ausalt ma vĂ”in lubada, et Sa ei kahetse đŸ–€ Suur suur aitĂ€h veelkord armas Kaie, et mulle enda tooteid saatsid proovimiseks, olen vĂ€ga tĂ€nulik ja kindlasti on Sul minu nĂ€ol ĂŒks klient juures! đŸ–€