Loosimine koostöös Little Dutch Estonia‘ga oli mu arust väga väga äge, kuna nad panid võitjale välja 50€’se kinkekaardi, mille eest sai inimene ise valida, mida soovib nende kodulehelt. Kes küll ei tahaks sellist võitu? Muidugi oli osalejaid päris palju ja võitjaks osutus Reniita 🙂

Teine loosimine oli meil koostöös LDE’ga eriti äge, kus üks õnnelik võitis endale TIPI telgi ja loosi tahtel võitis seekord mu armsas sõbranna selle :O Nii vedas, ma olin ikka nii kade 😀 Algul arvasin küll, et ma vist ikkagi võtan programmi abil uue võitja aga samas oleks see ebaaus olnud, sest ega tegelikult on kõigil võrdne võimalus võita ja kui fortuuna just talle naeratas siis milleks ma oleksin pidanud uue võitja valima. Mõne jaoks tundus see kindlasti sohk kuid eks nii ongi alati. Mina teen siiski kõik loosimised ausal teel ja ka seekord ei hakanud ma tulemust muutma sel põhjusel, et võitja oli mu sõbranna. Ja ma arvan, et polekski pidanud 🙂

Kindlasti vaadake nende e-poodi, kuna neil on meeletult palju niii armsaid asju beebidele ja lastele. For real, ma vist ostaks neilt peaaegu, et terve poe ära, kui kodus vaid ruumi oleks nii palju 😀