Kuna minu käest on mitmed juba küsinud selgitusi Kollektiiv naisteka tegevuse kohta, siis tunnen, et pean selgitama veidike seda asja.

Mina ei kuulu juba pikemat aega Kollektiiv naisteka gruppi ja ei ole kordagi kuulunud nende uude gruppi Kollektiiv naised.

Siiani seostavad firmad millegipärast neid minuga, kuid kui ma ausalt ütlen siis ma ei näegi nende uut lehte ja peale lahkumist ei näinud ka Kollektiiv naisteka lehte.

Miks lahkusin? Peamiselt sellepärast, et ma ei jõudnud enda aega sellele grupile pühendada, lisaks on mul muud huvid. Idee oli äge luua selline grupp/kollektiiv, kuid teostus/reaalsus kukkus välja teisiti. Samas on mul heameel, et sain osa sellest, kuna leidsin endale mega ägeda sõbranna tänu sellele, tänks Eve, et olemas oled 😎

Mõned kindlasti mõtlevad miks ma üldse selle postituse tegin. Kuid reaalselt firmad küsivad minu käest nende tegevuse kohta ja ausalt mul pole õrna aimugi, sest nad on mind ära blokeerinud ja ma pole nende tegemistega kursis. Igatahes ma loodan, et keegi ei seosta mind enam selle grupiga ja ma väga vabandan kõikide firmade ees, kelle jaoks on kogu see asi tundunud kahtlasena. Lihtsalt kõik inimesed ei klapi ja ei sobi omavahel ning milleks kuuluda kuskile, kus Sa tunned, et see pole Sinu koht? 😊

Kindlasti oleks mul veel palju öelda, kuid ma ei taha avalikult kedagi mustata ja kellelegi näpuga näidata, seega kõik muu jätan enda teada, mis põhjused veel olid ja miks otsustasin päeva pealt sealt lahkuda.

Kuid ma olen tänulik siiski, sest sain kogemusi juurde ja sain oma õppetunnid. Kõik inimesed ei ole head, kuigi nad teevad Su ees head nägu. Teinekord tean, et tuleb usaldada enda sisetunnet ja enda lähedasi ümberringi, sest ega mulle öeldi algusest peale, et miks Sul on seda kõike vaja? Su enda maine lõpuks kannatab. No jaa tagantjärgi nõustun ja mõtlen, et damn oleks pidanud ikka kuulama. Aga ma nagu ikka, usun inimestest alati head, aga pole mõtet seda otsida sealt, kus seda pole 😊

Loodan, et tänu sellele postitusele saavad nii mõnedki selgust ja ei seosta enam mind selle grupiga ega tegevusega 😊🙏