Kas Sa oled juba kuulnud sellisest vahvast Eesti firmast nagu RAdezain? Ei ole? Nüüd on selleks viimane aeg, mõtled miks? Kohe räägin lähemalt 💁‍♀️

RAdezain firmat eristab teistest see, et nende personaalsed sõnumid, mis ehetele jõuavad ei ole graveeritud vaid üks haaval käsitsi ise sisse löödud 😍 tegu on 100% käsitööga. Ehk siis iga ehe on valminud suure armastuse ja hoolega. Muidugi saatis armas Riin mulle pilte ka valmimisprotsessist, et saaksin ka Teiega jagada, kuidas ehted valmis tehakse 😊

Nii need sõnumid ehetele peale tulevadki, kas pole mitte imeline?

Ma nägin neid pilte enne kui tellimus kohale jõudis ja peale nende nägemist ma ei suutnud neid ära oodata 😃 õnneks pool tundi peale meili saamist tuli ka Omniva teade, et pakk kohal.

Väga armsalt pakitud ka lisaks kõigele muule. Mulle meeldib alati see kui pakiga on kaasas väike kirjake, jätab kuidagi hästi südamliku mulje firmast.

Casey ja Braxton said endale mega lahedad ja tegelikult ka vajalikud käeketid. Tihti on vanematel juhtunud, et kuskil suurtel üritustel või kaubanduskeskustes kaovad lapsed ära, kuid enam ei pea kartma RAdezain aitab hädast välja. Nimelt saad tellida armsa pisikese käeketi koos lapse nimega ja lisada sinna alla enda telefoni numbri, et kui peaks juhtuma, et laps plehku paneb või kaotsi läheb siis leiab ta tee ikka vanema juurde tagasi.

Casey oli igatahes väga õnnelik enda käeketi üle, Braxton noh.. ta veel ei mõista neid asju 😃

Endale sain ma kaks käeketti personaalse sõnumiga ja kaelaketi enda nimelise 😍

Perekond on ikka maailmas kõige tähtsam ja nii sündis ka see käekett. Minu arust väga äge kingitus näiteks emadepäevaks või üldse mega lahe kingitus vahet pole siis mis puhuks. Hea viis näidata kellelegi, et hoolid temast.

Need pisikesed detailid teevad need ketid nii eriliseks, mõtlen seda pisikest auguga südant. Teisele ketile lasin peale teha Bad Art’i Pealik loost ühe lause vanakooli vend kannab tsooni kehamaalinguid. Miks? Sest Pealik lugu on mu lemmik ja no Bad Art ka 😃 (ma ei ütle seda ainult sellepärast, et ta manager olen ausalt 😃)

Enda nimelist kaelaketti olen ma alati tahtnud, kuid pole leidnud sellist, mis tekitaks wow effekti, kuid nüüd lõpuks leidsin selle 😍

Suur suur aitäh sellise armsa kingituse eest armas Riin! Oleme tõesti väga tänulikud ❤

Kui ka Sina oled hädas ja vajad kingitust siis mine vaata RAdezain lehele ja ma olen kindel, et leiad endale midagi meelepärast. 😍