Kes veel ei tea, mida tähendab lühend EBA siis pikalt välja kirjutades on see Eesti blogiauhinnad.

Tegelikult olin ma täiesti kindel, et ma ei osale EBA’l, kuna mulle ei meeldi kellegagi võistelda ja pole kunagi blogi teinud sel põhjusel, et osaleda EBA’l. Blogi tegin tegelikult enda jaoks, et kui tekib tahtmine midagi kirja panna siis on blogisse hea kirjutada, algselt ma ei arvanud üldse, et keegi seda lugema hakkab või kellelgi huvi on selle vastu, mis ma teen. Aga miks ma siis ikkagi EBA’l osalen?

Nädal tagasi võtsin üle @eestiblogijad insta ja sain sealt nii palju positiivseid emotsioone ja päris palju jälgijaid juurde ning oma sõbrad/tuttavad on ka öelnud, et osale ikka, kaotada pole ju midagi. Kuid mulle ei meeldi see võistlusmoment, et kes on kellest parem ja kes ei kõlba kuskile 😀 Võib olla on asi selles, et ma kardan, et ma pigem kaldun sinna viimasesse gruppi 😀Igatahes kirjas ma olen ja terve mai kuu saab hääletada enda lemmiku blogi poolt. Osa teevad ka jagamismänge, et hääli saada aga ma täiesti kahevahel kas sellise lükke teen, kuna ma tunnen ise, et see pole aus teiste osalejate suhtes, sest suurem osa hääletab ju siis sellepärast, et võita loosimäng või ma eksin? Eks ma vaatan teiste blogijate pealt ka, et kuidas ja mis nad teevad, et kui enamik ikkagi jagamismängudega reklaami teevad siis ühinen ka ilmselt sellega, aga eks näha ole 😀

Kuni pühapäeani saab veel ennast registreerida EBA’le, ehk kui Sa kirjutad blogi ja ei ole veel ennast osalejaks registreerinud siis tee seda, sest tõesti kaotada pole midagi ja sellega näitad enda toetust korraldajatele ka.

Hetkel mind valdavad positiivsed emotsioonid EBA suhtes, kuid eks pisike kahtlus on ikka, et kas ma tegin ikka õigesti, et osalejaks ennast registreerisin. Mõtled, et miks ma kahtlen? Mu kahtlus tuleb sellest, et ma ei kirjuta blogisse igapäevaselt, vahepeal jääb isegi vahele paar kuud, kuid üritan seda parandada.

Hirm on ka, et pärast saan enda 10 häält ja olengi viimane 😂 aga ei üritan sellele mitte mõelda ja läheb nii nagu minema peab, sest Eestis on tõesti mega ägedaid blogisi ja blogijaid 😊 Mul on heameel, et tänu @instablogijad lehele sain mõne vahva blogijaga tuttavaks.

Ütlen juba ette ära, et nädalavahetus tuleb suhteliselt tegus, et ilmselt jõuan blogisse kirjutama alles esmaspäeval 🙏

Täna õhtul on Bad Art live Kiiu pubis, homme õhtul Rapla madhouse ja pühapäeval üritaks ikka perepäeva teha❣

 

Ilusat nädalavahetust kõigile! 🌞