Veel viimased 3 päeva saab enda hääle anda enda lemmiku(te) blogi(de) poolt, mine kasuta kindlasti võimalust 😊

Hääletada saab SIIN!

Minu blogi leiab eluliste blogide <5000 alt ja on nimekirjas kohe kolmas. Olen meeletult tänulik kõigile, kes mind toetavad ja oma hääle annavad või on seda juba teinud ❤ Aitäh Teile!

Mõned blogijad on teinud seoses hääletusega ka loosimisi, kuid mu arust see veidike ebaaus teiste suhtes, sest siis enamjaolt antakse hääl sellepärast, et soovitakse loosis osaleda. Minu arust võiks järgmisel aastal see EBA reeglites kirjas olla, et sellised võtted pole lubatud, kuid see vaid minu arvamus. 

 

EBA toimub juba 15.06 ja kõik on sinna oodatud, saate blogijatelt küsimusi küsida, pilte teha jne. Ehk siis kui Sul veel selleks päevaks plaane pole siis ole kohal ja tule näita enda toetust! 😎