Ma viimasel ajal pole üldse aega leidnud, et blogisse kirjutada, kuid ma pean Teiega jagama enda nädalavahetust, kuna see oli lihtsalt selline nv mida ma pean kõigiga jagama 😀

Alustan siis sellest, et 3ndal augustil oli Märjamaal Kochvik Kambris mu enda korraldatud üritust, kus astus ülesse Maia Vahtramäe akustilise esitlusega ja mu oma poisid VTxDitto muidugi (ilma nendeta pole pidu!). Algselt olin üpris skeptiline ürituse suhtes, kuna kartsin, et rahvast äkki ei tule kohale, sest ikkagi EHHF algas ju samal ajal, millal ma ürituse korraldasin. Endalgi oli veidi kahju, et ei saanud EHHFil esimesel päeval käia, kuid no worries, next year. Märjamaal olid samal ajal Märjamaa päevad ja folk, mille tõttu eeldasin, et rahvast liigub rohkem, ilmselt liikus ka, kuid meie üritust see oluliselt vist ei mõjutanudki, sest tundus, et enamus rahvas oli siiski kohalik või poiste enda semud. Igatahes läks üritus meil üli hästi, rahvast oli kohal minu jaoks väga palju ja õnneks mahutasime kõik inimesed ära. Siiralt tänan veelkord teid kõiki, kes kohale tulid ja andsid enda panuse, et õhtu oleks tore 🙂  Mina igatahes nautisin tervet õhtut ja mul on heameel, et teen seda, mida teen. Ma juba tegelt tänasin kõiki facebookis ja instagramis aga pean siin ka tänama, sest tõesti ilma nende inimesteta poleks üritus pooltki nii hea olnud nagu see oli. Suur aitäh kallis, et suutsid ära kuulata mu jauramise kuni viimase päevani, et üritus läheb pekki 😀 ja aitäh, et oled alati kõrval ja toetad ning aitasid ka seekord seda üritust läbi viia. Aitäh VT ja Ditto, et olemas olete, Te mõlemad olete mu jaoks väga tähtsaks saanud ja aitäh, et õpetate mind igapäevaselt, ilma Teieta poleks ma see, kes ma olen (ehk siis Teie manager eks :D). Samas olete enamat kui kaks artisti, olete mu semud, bros 🙂 Aitäh Tõnis, et pileteid müüsid ja taaskord meid aitasid, see tähendab mu jaoks palju, kindlasti ka VT ja Ditto jaoks 😀 Aitäh Marten, et enda tehnikat rentisid meile täiesti olematu raha eest ja selle ise veel ülesse panid ja veel DJ olid ja olude sunnil ka ise selle tehnika kõik kokku panid, ilma Sinu panuseta oleks kulutsed ikka mega hullud olnud, suur aitäh Sulle. Samuti tänan Maiat, et üldse olid nõus esinema tulema ja olid nii armas ja siiras 🙂 Suur aitäh Kochvik Kamber, et lubasite mul ürituse Teie juures korraldada ja kostitasite meid söögi ja joogiga, olete väga toredad! (Kindlasti minge sinna sööma, kui Märjamaale satute, Märjamaa parima pitsa leiate sealt!) Ja muidugi suur aitäh Märjamaa rahvamajale, kes meid reklaamis ja Regole, kes meile tehnikat laenas, olete tõesti seal Rahvamajas väga armsad! 🙂 Suur aitäh Eufony lilled ja sisustus ning Minna Sahver, et enda panuse andsite, see on mu jaoks väga oluline, olete super armsad inimesed! Ja suur aitäh tre raadiole, kes meie üritust kajastas! Ja aitäh Siimule, Kellyle, VTxDitto sõpradele ja kõikidele külalistele, kes sel päeval kohal käisid ja meiega koos õhtut nautisid!

Järgmisel päeval läksime Eesti hip hop festivalile, kuhu ma Ditto muidugi panin Open Mic’ile osalema ja tänu sellele pidime üpris vara kodust liikuma hakkama 😀 Open Mic hakkas kell 13.30 (päriselt muidugi veidi venis, veidi enne 14 vist hakkas), aga kohal pidi olema hiljemalt 13.00, mis mu arust oli üli pointless, meilis oli, et peab teatama, et artist on kohal, kuid tegelikkuses otsisid 40min kedagi taga aga ei leidnud kedagi, keegi midagi ei teadnud jne. Meil oli plaanis 8 ärgata, kuid magasime sisse ja ärkasime alles 9 😀 Kuid õnneks ega me eriti hiljaks ei jäänudki, jõudsime ilusti kohvi ära juua ja ärgata ka ikka. Aga jaa oleks teadnud, et see kohal oleku teatamine nii lamp, siis oleks vabamalt veidi võtnud, ahjaa kõige rohkem häiris mind see, et meilis polnud kellegi telefoni nr kellele helistada saaks, elementaarne asi tegelt ju? Aga igatahes Open Mic läks üli hästi nagu reaalselt, seal astus ülesse väga andekaid räppareid ja Ditto sai teise koha (kuigi ma olin selles 100 protsenti kindel, et ta saab auhinna 😀 sest no Ditto ikkagi ju :D) ma olin ta üle tõesti uhke, mu jaoks oli see ka esimene kord kus kuulsin teda üksinda laval ja see oli lit.

Tegelt ma arvan üldsegi, et ta oleks selle kinni ka pannud, kui meil rohkem sõpru oleks kaasas olnud 😀 Meid oli ala kolm ja need, kes võitsid neil oli seal ikka suurem kamp semusi koos 😀 Rahva järgi otsustati, kes võidavad ja seega võitis see, kellel rohkem semusi oli 😀 Okok, need kes esimese koha said olid ka head, aga noh jah mu jaoks oli Ditto ikkagi parem 😀 No worries, next year.

Tegelt see aasta oli EHHF üli chill, esiteks vedas sellega, et vihma ei sadanud ja tegelt nägi nii palju häid artiste ka laval. Ei jõua ära oodata juba järgmist aastat, et saaks EHHF’ile minna 😀

Kokkuvõtteks oli mul the best nv ja kõik on all good. Aitäh kõikidele, kes mu kõrval on, love u all! <3